Fy sd

Motaktion SD Skövde

motaktion i skövde 21/8 2014Torsdagen den 21/8 hade Ung Vänster Skövde samlats utanför kulturhuset i Skövde för att ha en stilla motaktion mot SD Skövdes föreläsning om islam.

Ung Vänster Skövde menar att det är skrattretande att ett uppenbart rasistiskt parti ska hålla i en föreläsning om islam där det är omöjligt för dem att vara opartiska. Det visade sig också snabbt att föreläsningen var av rasistisk smörja (surprise surprise) och ett flertal personer lämnade föreläsningen innan den var klar.

”Extremvänstern” som stod lugnt med sina plakat frågade vid ett tillfälle om det bjöds på järnrör. Hanna Wigh (ordförande SD Skaraborg) utbrast att det nog inte gjorde det, men att några av oss däremot såg ut att vara utrustade med sådana – Vad hon syftade på är oklart.

När föreläsningen drog igång runt 19-tiden gick Ung Vänster Skövde och värmde sig med te och kaffe medan ett antal andra aktivister bland annat F! stod kvar.

Nyhetslänkar:
http://sla.se/skovde/article1624366.ece
http://www.skovdenyheter.se/artikel/123483/sd-mote-om-islamism (Observera originalrubriken i länken och sedan den nya rubriken om surströmming…)

En tanke på “Motaktion SD Skövde”

Lämna en kommentar